Heem.
D’r ElveRoad .
Os Dames.
Os Jeugd.
Ozze Agenda.
Os Foto's.
Al Os Sjponsors.
Sponsoring!.
Links.
Os Adrès.
Gastenbooch.

Jeugd Leden C.V. De Bergböck

 

Louisa

Kay

Karly  

Delayna  

Djenna

Jeltje

Maartje

Laura   

Chanu

Nar Linda

JeugdPrins Kay 1

 

 

 

 

C.V. De Bergböck 2010

 

Gezocht: nieuwe Bergböckskes! Ben jij dit?

Leef Karnevalistjes va Zumpelveld, wij op de Huls zoeken nog jeugdleden om onze Bergböckskes te versterken. Ben je minimaal 8 jaar en niet ouder dan 11 jaar, je geniet van Karneval, hebt zin om samen met vriendjes  naar feestjes te gaan, het leuk vindt om de optocht te lopen en je ook graag verkleed?

Dan ben jij het nieuwe Bergböckske dat we zoeken!!!

Gedurende het karnevalsseizoen gaan we naar een aantal jeugd evenementen om daar karneval te vieren en te genieten van het programma. Tevens hebben we ook zelf enkele dagen dat we uit onze bol kunnen gaan zoals ons eigen Jeugdzitting.  Of je nu een jongentje of  meisje je bent, als je dit leuk vindt dan moet je ons een berichtje sturen. Je kunt ook kijken of je vriendjes of vriendinnetjes wilt meenemen.

Je ouders zijn natuurlijk van harte welkom om mee te gaan naar de karnevalszietsungen.  We hebben ook een heus Jeugdcomité dat verantwoordelijk is voor alles betreffende de Bergböckskes. Aan het eind van het seizoen gaan de Bergböckskes ook nog lekker een dagje op stap om op hun eigen manier dit af te sluiten!!

Dus heb je interesse om de Bergböckskes te versterken dan laat je ouders een mail sturen naar: jeugd@cvdebergbock.nl

We hopen jullie te kunnen verwelkom.

 

Jeugdprins Kay 1

Oud JeugdHoogheden